etusivu toimitus yhteys

2. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 2. luukku

Hei vaan kaikille siellä ruudun toisella puolella! Näin uutena Lyseon blogin kirjoittaja otin vastaan tehtäväkseni tehdä teille joulukalenterin toisen luukun. Aikani pähkäiltyäni päädyin lomapäivän kunniaksi chillimpään kokoonpanoon. Mikäs olisikaan sen kivempaa, kun nauttia joulun tulosta kynttilän valossa ja kuunnellen ihania joulubiisejä? Otin siis ohjat käsiini ja etsiskelin teille muutamia kivoja joulubiisejä.... :)



Jos Mariah Careyn klassikko ei napsahda, niin tässä on Ariana Granden versio toisesta klassikko biisistä. Tyttö on paraikaa Amerikan uusimpia tähtiä ja itse ainakin olen jo päätäpahkaa tuon äänen lumoissa ;)



Joulusta puheen ollen; kuinka moni on jo täpinöissään juhlakaudesta? Täällä nousee yksi käsi, nimittäin tänä vuonna taisin saada jouluhöperyyttä osakseni, haha. Innolla odotan huoneen koristelua, ekojen joululahjojen suunnittelua, lisää tuoksukynttilöitä ja tottakai niitä ekoja pipareita. Eikä pidä unohtaa pikkujouluja joita alkaa tiputella pikkuhiljaa suunnasta ja toisesta!



Jos joku väittää ettei tätä biisiä ole kuullut, niin johan on aikakin! :D Tunnetuista biiseistä tuli mieleen tämä Coca Colan mainos. Ylläoleva biisi yhdistettynä Colaan, muistatte varmaan? Noh, yritin sitä etsiä mutta se oli yllättävän vaikeaa kaikkien versioiden joukosta. Löysin kuitenkin lopulta ainakin jonkun lähellä olevan mainoksen! Ps. Toivon että muillekin tuli aikanaan suurena häkellyksenä että joulupukin punainen väri johtuu limpparin mainostamisesta.... Nimimerkillä, sain sen selville tuossa vuosi sitten kun lukiota aloitin. Näihin tunnelmiin on hyvä päättää joulukalenteri tältä erää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita toki jotakin. Vastaamme ilolla!